Nieuwe datum Veteranen Turntoernooi

Aangezien er i.v.m. het corona-virus tot en met 6 april sowieso niet bij verenigingen getraind mag worden, lijkt het ons niet verstandig om het Veteranen Turntoernooi op 16 mei door te laten gaan.

Het Veteranen Turntoernooi is daarom verplaatst naar zaterdag 27 juni 2020.

De sluitingsdatum voor inschrijving is verlegd naar 16 mei 2020.

Wanneer er vanuit de overheid wordt aangegeven, dat er ook in de maand mei niet getraind kan worden vanwege het corona-virus, zal het toernooi naar oktober verplaatst gaan worden.

Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe wedstrijddatum, dan kun je dit per email aan ons doorgeven. Uiteraard wordt dan het reeds betaalde inschrijfgeld gerestitueerd (dit zal zijn na 16 mei).

Wij gaan er vanuit, dat iedereen hier begrip voor heeft.

 

Gezondheid en veiligheid boven alles!

Algemene informatie

Of je nu jarenlange wedstrijd ervaring hebt of onlangs voor het eerst een turnhal van binnen hebt gezien, het maakt ons niet uit. Wanneer jij 23 jaar of ouder bent en graag (weer) een wedstrijd op één of meerdere toestellen wil turnen, dan ben jij van harte welkom op het Klaverblad Veteranen Turntoernooi!

Je hoeft geen lid te zijn van een (KNGU-)vereniging. Het enige wat wij verwachten, is dat je getraind en goed voorbereid aan de wedstrijd begint. En o ja, representatieve turn(wedstrijd)-kleding wordt zeer gewaardeerd!

 

1e t/m 6e divisie

Supplement A

Supplement B

Supplement C

Supplement D

Supplement E

Supplement F/G

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Niveau 7

Niveau 8

Niveau 9/10

Zowel bij de dames als bij de heren wordt de 6e divisie/niveau 10 één niveau geturnd. Dus suppl. F/G bij de dames en niv. 9/10 bij de heren.

Om het toernooi fair te houden, zouden wij het heel fijn vinden wanneer jij jezelf niet voor een te laag niveau inschrijft.

De wedstrijd wordt op

 

Zaterdag

27 juni 2020

gehouden in

Turnhal Weusthag

Uitslagweg 102

Hengelo (OV)

De hal is prima bereikbaar.

Zowel per auto als met het openbaar vervoer. 

 

gymnasticsbastards@gmail.com

© 2018 by Gymnastics Bastards

Instagram.png
facebook.png