Aanmelden voor Dames en Heren  is gesloten!​

Alleen jury-leden kunnen zich nog (graag) aanmelden.

Aanmelden kan t/m 30 november 2018 d.m.v. het invullen van het aanmeldingsformulier. Maar wacht niet te lang met inschrijven, in principe delen wij max. 40 dames en 60 heren per wedstrijd in... Dus over 4 wedstrijden max. 160 / 240 deelnemers.

Zorg dat je het juiste niveau/supplement aanvinkt. Het zou heel fijn zijn, wanneer er niet te laag ingeschreven wordt. Dit is wel zo eerlijk en sportief! 

Nadat wij het formulier hebben ontvangen, zullen wij een bevestigingsmail sturen met betaal instructies. Zodra de betaling voldaan is, is de aanmelding definitief.  

Na je inschrijving heb je tot 30 november nog de mogelijkheid niveau/supplement en toestelkeuze te wijzigen. Gebruik hiervoor je bevestigingsmail.

Mochten er na 30 november nog plaatsen over zijn, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheid een wedstrijd voor 3e div. toe te voegen

 

Naast het formulier voor Dames en Heren, is er ook een formulier voor Juryleden. Het wordt zeer gewaardeerd wanneer deelnemers zelf juryleden zouden kunnen meenemen of eventueel zelf een wedstrijd zouden willen jureren.

gymnasticsbastards@gmail.com

© 2018 by Gymnastics Bastards

Instagram.png
facebook.png